Свидетел на агресия в Асеновград: С два телефона в ръка и 112 не отговаря, потресен съм

Автор: Васил Динев
Коментари (30)
14:37 / 21.08.2016
18454
За агресия в Асеновград алармира в редакцията на Plovdiv24.bg гражданин и прилага видео. Той допълва, че спешния телефон 112 никакъв го е нямало при подаването на сигнала. Ето какво заявява очевидецът:

Снощи бяхме се събрали с приятели пред магазин в Асеновград и стояхме и си говорихме. Изведнъж виждаме един мускулест мъж да бие ром без блуза. Първо започнах да снимам, защото помислих, че не е сериозен бой, но мъжът продължи да бие бая силно рома. Спрях видеото и веднага звъннах на 112. Звънях една минута, никой не вдигна, дори на изчакване не ме оставиха. Звъня пак, отново никой не вдига. Бях потресен. Звъня отново и отново. Моят приятел ми даде и неговия телефон да звъня и от неговия. С два телефона в ръка и 112 не вдига. Вече сигурно на петото или шестото позвъняване вдигнаха на единия телефон. Оставиха ме на повече и от минута на изчакване и им затворих. След това никой от 112 не ми позвъня да провери какъв е проблемът. Бях потресен. Не рискувахме да се намесим в боя, защото после нас щяха да пребият. А другите хора около мен си говориха как го бият онова момче, никой не се обаждаше на 112, а и то както виждам няма смисъл да се звъни като никой не ти отговаря. Най големият проблем е, че това не ми се случва за първи път, потресен съм как може такова нещо да се случва в една европейска държава. Побоят свърши, момчето беше набито и на мястото на побоя имаше салфетка с кръв.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (30)
Още новини от Регионални новини:
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).