Сигнал за големи злоупотреби със зимното почистване в община Куклен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
09:06 / 15.03.2015
5178
След вчерашната ни публикация, получихме сигнал за евентуални злоупотреби със зимното почистването в община Куклен. Ето какво ни пише наш читател:

Пиша Ви по повод на вчерашната публикация под заглавие "Снежен ад в района на хижа "Здравец". Грижите за пътищата на общината наистина са потресаващи, но не толкова, защото кметът не си мърда пръста да организира почистването, а защото по документи той почиства. След което плаща от джоба на жителите на общината- Куклен, Добралък, Гълъбово, Цар Калоян, Яворово и Руен. А и вие виждате как колите сами отъпкват снега по пътищата, а на др. места просто го чакаме да се разтопи, иначе положението щеше да заприлича на това, като в Централни Родопи, само дето там снегът е три пъти повече.

Въпреки, че не се опесъчава и снегопочиства, ще ви кажа, че общината плаща по фактури, издадени от приближени на кмета лица, които дори не са участвали в конкурса за възлагане на обществената поръчка за зимно поддържане. Ако това представлява интерес за вас, ще ви кажа още, че кметът ще плати без да са съставени констативни протоколи за почистването и без някой да е проверил дали въобще по пътищата е минавала снегопочистваща техника.

От Plovdiv24.bg изпратихме сигнала до институциите и ще очакваме отговор и реакция от тяхна страна.


Виж коментарите (10)
Още новини от Регионални новини:
Никога повече няма да можем да стигнем с влак от Пловдив до този ...
В Цалапица черешите са 8 лева, в Пловдив се продават на 25 лева, ...
Внимавайте: Срутища и огромни паднали камъни вгорчиха пътя на шоф...
Великденски празник за децата на Карлово
Деца от Пловдивско показаха специална техника за боядисване на яй...
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).