Шофьор помете три коня, уби ги и оцеля след зверския удар на пътя Смолян-Мадан

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
14:42 / 11.12.2014
3335
Шофьор помете три коня с кола, уби ги и оцеля след зверския удар на пътя Смолян-Мадан.

Инцидентът станал в 7 часа сутринта днес до пречиствателната станция на изхода на областния град. 40-годишният шофьор от Баните пътувал с "Фолксваген Пасат", когато след завой внезапно срещу него се озовали трите коня в средата на пътното платно. 

Той направил опит да избегне удара с тях, но не могъл и блъснал челно конете, които загинали на място. Два от тях се спрели в мантинелата на пътя, а третия е намерен в дерето край пътя.

Колата е със смачкана предница и разбито предно стъкло, но шофьорът се отървал само със силна уплаха и без сериозни наранявания. 

Той е приет в хирургическото отделение в МБАЛ-Смолян без сериозни травми за наблюдение. Стопаните на конете са от село Остри пъзлак.

"Собствениците не са знаели къде са конете. Животните се отвързали през ноща. Преди дни пак били избягали, защото са били изплашени от мечка. Вероятно през нощта мечката отново е ходила в обора и ги е излашила и така са попаднали на шосето", обясни кметът на близкото село Влахово Николай Кокаланчев.

Източник: в. "24" часа


Виж коментарите (8)
Още новини от Регионални новини:
Община Карлово настоявала за "спешна" среща с правителството и от...
Семейство, което продава череши на борсата в Първенец: Реколтата ...
Емил Кабаиванов: Искаме още 38 000 520 лв.
Караянчева в Брезово: Чрез краткотрайни решения на политическите ...
Мъж загина при нелеп инцидент до Пловдив! Съседи: Чухме взрив!
Шест пловдивски села ще имат нови улици


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).