Сексскандал в голяма фирма! Работници: Колежка се продава в тоалетните, мъж искаше да се беси заради нея (18+)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
12:52 / 27.07.2016
30078
Разкрепостена работничка, която си докарва допълнителни приходи докато е нощна смяна във фабриката, се оказа в центъра на сексскандал в голяма кърджалийска фирма, съобщава "24 Родопи", цитирайки разкази на хора от фирмата, въздутени от поведението на жената.

"Работничка продава плътта си. Сексуслугите се извършват в тоалетните на фирмата, когато Е. е втора смяна или "нощна". Скандалът е голям, за него пишем дори на страницата на фирмата във Фейсбук, но никой не взима мерки. Помогнете ни вие. Това трябва да спре. Един мъж опита да се обеси заради Е., която е от село .... (посочени са селото, в което живее, както и подробности за нея - б. р.). Ние сме възпитани другояче, това е възмутително", жалват се работниците.. Те предоставили дори снимки на жената и показали къде в профила на фирмата във Фейсбук е коментиран скандалът.

"Приятели, в тоалетните на ... (посочено е секторът - б. р.) .... (името на младата жена - б. р.) предлага секс срещу заплащане....", предупреждава на стената на фирмата един от работниците.

"Вероятно дели парите с някой от началниците. Те казват, че е човешки и разрешават....", смята друг работник.


Виж коментарите (4)
Още новини от Регионални новини:
Големи изкушения в богато пловдивско село
Цвета Караянчева в с. Желязно, община "Марица": Само ГЕРБ знае ка...
Най-вкусното събитие у нас се открива днес недалеч от Пловдив
Мъж отглежда банани в село до Пловдив
Чисто нова улица в пловдивско село
Шофьор: Живея втори живот


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).