При зрелищна спецакция арестуваха Вампира

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:10 / 02.04.2017
5955
Стоян Стоянов от Пазарджик, известен със страховитото прозвище Вампира, е арестуван при зрелищна спецакция на пазарджишките ченгета. 

35-годишният дилър е бил задържан докато продава кокаин и амфетамин на свои клиенти. Сделката била осъществявана на територията на известен хипермаркет, когато полицейският капан щракнал и белезниците се озовали на ръцете на Вампира. 

Въпреки, че е задържан с малко количество дрога, в средите на наркодилърите се знае, че основното занимание и печалба на Вампира идва именно от наркотрафик. 

Разследващи разкриха пред БЛИЦ, че кокаинът, намерен в него, е скъпа стока и не се намира лесно. Името на Вампира нашумя в недалечното минало, когато стана ясно, че е разпространявал солидно количество наркотици за една от известните групи в региона. 

Той е бил задържан за 24 часа, след което прокуратурата му е удължила ареста на 72 часа. Очаква се да бъде поискан постоянен арест за мафиота.

Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).