Предколедната истерия около Метро не се размина без инциденти

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (27)
11:58 / 24.12.2012
9507
Предколедна истерия завладя клиентите на Метро и вчера те се опитаха да изкупят магазина, задръствайки паркинга му, както и булеварда пред него.

Истинска проява на садизъм, граничещ с мазохизъм, бе идеята да пазаруваш точно от Метро вчера, а и днес се предполага, че положението не е по-различно.

Не се размина и без инциденти разбира се. "Шофьор на такси идващ от бул. "Санкт Петербург" движещ се в посока Мол Галерия, бе засечен от водач на светло сив Шевролет, излизащ от входа на Метро (б.р. забележете, излиза от входа, където е забранено, а не от изхода), при удара таксито се завъртя и кацна на тротоара върху знак за предимство", разказаха в редакцията на Plovdiv24.bg очевидци на инцидента.

Като цяло клиентите на Метро освен, че задръстиха района с автомобилите си, създадоха множество предпоставки за тежки катастрофи на булевард "Санкт Петербург", правейки по безумен начин левия завой към търговския комплекс. Ако цените здравето и нервите си, препоръчваме да избягвате тази дестинация днес.


Виж коментарите (27)
Още новини от Регионални новини:
МВР Пловдив: Петима мъже и жена са заподозрени за кражба на 360 к...
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).