Почерпен хулиган троши бутилки и оказва съпротива на полицаи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:51 / 09.07.2010
1095
Мъж е задържан в ареста за проявено хулиганство и оказана съпротива на полицаи в Лъки. Вчера около 17.30 часа при проверка в района на ул. "Възраждане" униформените служители са забелязали 27-годишният В.П., който хвърлил бутилка на паркинг пред кафе-аперитив "Лъки". Мъжът бил отведен в приемната на полицейските инспектори в същия град, където му бил съставен акт по Наредба 1 на Община Лъки за нарушение на обществения ред.

Въпреки това, той се върнал в заведението и продължил да хвърля бутилки. При опита да бъде отведен в служебния автомобил "ВАЗ" и да бъде откаран в РУП - Асеновград В.П. оказал съпротива на полицаите и се държал грубо с тях. За да го укротят те му поставили белезници на ръцете и го вкарали в патрулката. По пътя за районното управление разгневеният мъж ритнал няколко пъти предна дясна седалка, зад която бил седнал. Тя се счупила и отхвръкнала напред, а от удара се разбило обзорното стъкло на автомобила. По първоначални данни В.П. е бил почерпен. Срещу него е образувано бързо полицейско производство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Градушка удари пловдивско село, унищожи цялата реколта
Двойно падна цената на туристическа база в Пловдивско, ще я купи ...
След жесток челен удар в Пловдивско мъж почина, жена и детенце на...
Голям пожар гори край Пловдив
Арестуваха двама още преди да успеят да пласират кражбата
43-годишна шофьорка сътвори гафа на седмицата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).