Планирано ли е предварително убийството в Катуница, за да предизвика размирици?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (75)
13:20 / 27.09.2011
42553
Тези дни българският народ се надигна. Недоволството, напрежението и протестите растат с всеки изминал ден, снощи ще стигна и до сблъсъци с полицията и арести на протестиращи.

Това което е важно да се каже, че протестите не са или поне, не трябва да са срещу ромската или турската общност, а срещу хора като Кирил Рашков, които се чувстват безнаказани и недосегаеми и срещу тези, които им позволяват да се чувстват така.

Колкото и да не трябва да се спекулира с темата, не може да не се спомене, че размириците се случват веднага след старта на предизборната кампания. Колкото и да не ни се иска трябва да си зададем страшния въпрос: Планирано ли е предварително убийството в Катуница, за да предизвика размирици?

До този въпрос се стига след няколко факта, които само ще споменем, изводите ще оставим на вас, и дано да грешим, иначе ще е страшно!

- Опустошените къщи на Рашкови, бяха старателно "оглозгани", очевидно много преди размириците. За този факт говорят, както липсата на мебели, техника и скъпоценности в тях (имаше няколко, оставени за фон на палежите), така и факта, че дори климатиците на опустошените къщи са демонтирани (вижте снимката). Едва ли са успели да го сторят в часовете между убийството (вечерта в петък) и часа на кадрите (сутринта в събота). Освен това къщите са палени, макар и в по-малки размери, от местните още часове след убийството, но вече са били "подготвени".

- Никой не разбра как и кога Рашкови са напуснали Катуница! Дали не са го направили още преди размириците?

- Не е ли странно, че първоначално шофьорът-убиец напуска страната, след това някой го убеждава, да се върне, за да бъде арестуван и съден?

 


Виж коментарите (75)
Още новини от Регионални новини:
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим
МВР Пловдив: Петима мъже и жена са заподозрени за кражба на 360 к...
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).