Пиян руснак опита да убие с голям нож лекарка и двама полицаи в Хисаря!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
15:16 / 08.06.2017
8088
58-годишен руснак е бил арестуван днес рано сутринта от хисарските ченгета, тъй като се опитал да убие лекарка от местната "Спешна помощ" и двама полицаи. Владимир Сахаров живее от няколко години в Хисаря, купил си апартамент, но не го изплатил на местни бизнесмени докрай. След като те поискали останала част от парите си, той започнал да ходи в едно от вечерните им заведения, да разхвърля маси и столове, да чупи, да псува и да плаши с убийство. Гонил клиентите на заведението и наричал местните бизнесмени бандити и боклуци. Предната вечер отново сътворил подобен екшън.

Той е известен с това, че е суперагресивен. Мъжът е криминално проявен. Има присъда преди няколко години за това, че връхлетял умишлено с колата си в заведение на братя Диневи в Поморие. Снощи руснакът се напил до безпаметност, звъннал на 112 и казал, че се нуждае от медицинска помощ.

След като лекарският екип влязъл в апартамента, той се развикал и започнал да гони медиците. Питал ги какво правят там. В същото време отново звънял на 112 за помощ. Лекарката се уплашила и викнала полиция, след като той заплашил, че ще я убие. Руснакът извадил голям нож и връхлетял върху нея, но за щастие не успял да я нарани. Нападнал с нож и двамата полицаи които скоростно дошли и предотвратили огромна трагедия.

Той е арестуван за 24 часа. Повдигнато му е обвинение за закана за убийство срещу лекарката и двамата полицаи. Има обвинение и за хулиганство срещу двете служебни лица.

В курортния град коментират, че силно се надяват руснакът да влезе в затвора, защото са вдигнали ръце от арогантното му поведение и от войнственото му държание. Преди години съпругата му не издържала на терора, който й налагал, и го напуснала.

Източник: Блиц


Виж коментарите (11)
Още новини от Регионални новини:
Деца от Пловдивско показаха специална техника за боядисване на яй...
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим
МВР Пловдив: Петима мъже и жена са заподозрени за кражба на 360 к...
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).