Откриха нов голям завод за автомобилни части в Пазарджик

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
11:17 / 01.08.2017
7609
Безработица има за тези, които не искат да работят. Това каза пред журналисти премиерът Бойко Борисов, който присъства на официална церемония по откриването на нов завод за автомобилни части в Пазарджик. 

"Безработица реално няма. Безработица има за тези, които не искат да работят. Проблемът ни е сега много бързо през техникумите, през дуалното обучение да образоваме повече, да повишаваме квалификацията. От 1 септември с програмата, която сме направили, всяко българско дете да е в училище, който го възпрепятства - съответно да получава санкция, защото впоследствие виждате - инвеститорите са тук, а ние не можем да им отговорим с високо производителна и квалифицирана работна ръка", заяви премиерът. 

"Днес можем да се поздравим с поредния добър партньор в България и да пожелаем в следващите години да се развие с тези 2 700 работници", допълни той. 

"След срещата в Берлин нещата много потръгнаха и мога да се обзаложа с вас, че след септември, след изборите в Германия, много по-голям интерес ще има към България", каза още Борисов.

Виж коментарите (5)
Още новини от Регионални новини:
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).