Отчетно-изборни събрания на ГЕРБ в област Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:45 / 02.11.2014
1539
Вчера в присъствието на областния координатор на ПП ГЕРБ Пловдив област Здравко Димитров отчетно-изборни събрания проведоха общинските структури в Сопот, Карлово, Хисаря и Калояново. Подробен и аналитичен отчет на дейността на организацията в Сопот през изминалите 4 години направи общинският ръководител Мариана Кацарова. 

Областният координатор го прие със задоволство и уточни, че организацията в Сопот е сплотена и провежда събранията си със спокоен и уверен тон, което е доказателство за добрата работа на общинския ръководител. 

На събранието стана ясно, че структурата на ГЕРБ в Сопот вече насочва вниманието си към предстоящите през 2015 година местни избори. В тази връзка си поставя целта да изготви програма с ясно формулирани, важни и изпълними политики, за развитието на общината.

Следващото събрание се проведе в Карлово. Отчет за свършеното и анализ на политическата ситуация в региона направи общинският ръководител на ГЕРБ Карлово Николай Петков. 

В присъствието на областния координатор Здравко Димитров той даде яснота и за резултатите от провелите се парламентарни избори. ПП ГЕРБ в Община Карлово загуби изборите от БСП, като причина за това бе изтъкнат и фактът, че в листата за народни представители липсваше представител на тази община. 

На 01.11.2014 г. се проведе редовно отчетно - изборно събрание и в Община Хисаря. На него бяха обсъдени анализа и оценката за работата на организацията през периода 2010 г. - 2014г. Те бяха представени от общинския ръководител Бойко Гавраилов. 

В анализа бе упоменато, че в Община Хисаря са спечелени осем от общо 9 проведени през този период избори, че общинската структура работи отлично, както и фактът, че чрез организациите на МГЕРБ и СГЕРБ са решени множество проблеми на избирателите и това ще продължи и за напред. 

Гост на събранието беше областният координатор на ПП ГЕРБ Пловдив област Здравко Димитров, който благодари на Гавраилов за добрите резултати на общинската структура. 

На събранието Димитров обясни, че ПП ГЕРБ в област Пловдив запазва резултатите си от европейските избори в процентно отношение и освен това отново е с 4 народни представители от областта. 

Последното за деня отчетно изборно - събрание бе в Калояново. На всички събрания освен отчети за дейността на организациите бяха направени и номинации за нови общински ръководства.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
В Пловдивска област започна изграждането на най-новия православен...
Продават апетитен имот с къща на два етажа в Пловдивско
21-годишно момче е загиналият в тежкото меле на АМ "Тракия"
Млад мъж загина при тежка катастрофа на АМ "Тракия", пожарната е ...
За над 1 млн. лева продават голяма и известна фабрика в Пловдивск...
Акция на ГДБОП в област Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).