От пловдивската полиция изнесоха резултатите след акцията в Асеновград

Автор: Стоян Маджиров
Коментари (3)
10:32 / 22.09.2019
18082
Засилен пътен контрол бе осъществен в събота на територията на РУ-Асеновград. Акцията по безопасност на движението е проведена от служители на пловдивския сектор "Специализирани полицейски сили“ за времето от 8.00 ч. до 20.00 ч.

Проверени са 155 души и 152 МПС-та. Констатирани са 174 нарушения на Закона за движение по пътищата, издадени са 103 акта и 28 глоби с фиш. В хода на операцията са засечени 9 неправоспособни водачи и още толкова да ползват мобилен телефон по време на движение, без необходимото устройство. 65 са случаите на непоставен обезопасителен колан в автомобилите, а четирима мотористи са били без каски. Под въздействие на алкохол над 1,2 промила е засечен един шофьор, 6 – с отнети СУМПС заради неплатени глоби, а 35 – с нередовни пътни документи. Установени са по 4 моторни превозни средства нерегистрирани по надлежния ред, с прекратена регистрация и с изменена конструкция. 13 автомобила не са преминали през годишен технически преглед, 5 са били технически неизправни и същия брой – без задължителна застраховка "Гражданска отговорност“.

Допълнително екипите са съставили и 16 акта за установени нарушения по Закона за българските лични документи. Образувано е досъдебно производство и четири предварителни проверки.

Виж коментарите (3)
Още новини от Регионални новини:
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).