Общинар №1 в Баните е единият от загиналите в тежкото ПТП в Родопите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:34 / 21.07.2017
6173
Шефът на Общинския съвет в Баните Велин Фиданов е единият от загиналите в тежката катастрофа от връх "Свобода" в посока към село Давидково в Родопите. Фиданов заедно с още двама мъже се прибирали с джип "Тойота Ланд Круизер" от ловна вила. На прав участък от върха към селото джипът започва да се върти по пътното платно 60 метра, преобръща се на пътния банкет от там се претъркаля през платното за движение и се спира в канавката отдясно..

Предполага се, че причина за ПТП-то е или заради загубен контрол над колата или заради висока скорост. При въртенето джипът е смачкан до неузнаваемост. Зад волана на собствения си джип "Тойота" е бил самия Фиданов.

Ранени са пътниците в автомобила - 52-годишен мъж от Смолян, който е транспортиран за МБАЛ Смолян в тежко състояние, където малко по-късно е починал. Пътуващият 71-годишен мъж от Давидково е с контузия на гръден кош настанен е в МБАЛ Смолян без опастност за живота. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ-Мадан. бразувано е досъдебно производство.


Виж коментарите (2)
Още новини от Регионални новини:
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим
МВР Пловдив: Петима мъже и жена са заподозрени за кражба на 360 к...
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).