ОИЦ – Пловдив участва в трудова борса в Стамболийски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:09 / 13.06.2017
1955
Областен информационен център - Пловдив взе активно участие в трудовата борса, организирана от ДБТ "Родопи" в град Стамболийски, община Стамболийски по-рано днес. В събитието, което се проведе в НЧ "Никола Й. Вапцаров", се включиха близо 20 работодатели от водещи фирми от Пловдив и областта. Повече от 100 лица, търсещи работа, посетиха щандовете и получиха информация за възможностите за заетост.

Посетителите на Трудовата борса проявиха интерес към финансирането на проекти по неземеделски дейности по Програмата за развитие на селските райони (ПРСР) и по конкретно подмярка 6.4 "Инвестиционна подкрепа за неземеделски дейности". Експертите на ОИЦ предоставиха информация на заинтересованите страни и за актуалните възможности по Структурните и инвестиционни фондове на Европейския съюз, предстоящото председателство на България на Съвета на ЕС, 10 годишнината от членството на страната ни в ЕС, както и 60 годишнината от създаването и функционирането на Европейския социален фонд (ЕСФ).

Областен информационен център - Пловдив осъществява своята дейност по проект BG05SFOP001-4.001-0014-С01 "Ефективно функциониране на областен информационен център в гр. Пловдив", финансиран по Оперативна програма "Добро управление", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд и е част от мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Деца от Пловдивско показаха специална техника за боядисване на яй...
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим
МВР Пловдив: Петима мъже и жена са заподозрени за кражба на 360 к...
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).