Нова безплатна атракция край Пловдив!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:39 / 04.10.2023
15708
Община Стамболийски е пионер в предлагането на разнообразни безплатни услуги на своите жители и гости. Качеството на живот тук не се определя само от икономически показатели, а и от възможността за безплатни забавления и удоволствия. Кметът на Община Стамболийски Георги Мараджиев сподели, че е особено горд с екопарка.

Този природен оазис стана емблемата на общината. Жители и посетители се наслаждават на приятни разходки, релаксация и забавления в този уникален парк. Община Стамболийски предлага множество безплатни услуги. Започваме с безплатен общински транспорт, който осигурява лесен достъп до различни части на града и селата.

Безплатно лятно кино, създаващо уникално преживяване, давайки възможност на гражданите да се насладят на филми под звездите. За децата също е помислено, като имат възможност да се забавляват в безплатния детски център или на специално организираната в екопарка детска дискотека всяка събота. Любителите на миниголф могат да се насладят на безплатно игрище, където със семействата и приятелите могат да прекарат приятно време заедно.

Вълнуващите изненади продължават. Следващата пролет и лято още една безплатна атракция ще радва малки и големи – влакче. То ще е с маршрут - Екопаркът в град Стамболийски и крайна спирка - двореца Кричим в Куртово Конаре. Този уникален маршрут ще даде възможност на желаещите да разгледат двореца и да се върнат обратно с влакчето до ,,Екопарка“. Това безплатно и весело пътуване ще бъде уникално преживяване за всички.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Нов инцидент с млад мъж зад волана в Пловдивско!
Цвета Караянчева присъства на честването на 156 години от рождени...
Цвета Караянчева на Фестивала на ягодата в Кричим: Само ГЕРБ може...
Големи изкушения в богато пловдивско село
Цвета Караянчева в с. Желязно, община "Марица": Само ГЕРБ знае ка...
Най-вкусното събитие у нас се открива днес недалеч от Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).