Народният представител от ГЕРБ генерал Константин Попов се срещна с кметове на села от община Хисаря

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:45 / 28.05.2017
1977
Народният представител от ГЕРБ генерал Константин Попов се срещна с кметове на села от община Хисаря. На откритата приемна в офиса на ГЕРБ-Хисаря дойдоха кметовете на селата Черничево - Богдан Иванов, на Мало Крушево - Недялка Кирева, на Ново Железаре - Петър Ненов, представители на частния бизнес и граждани.

Те разговаряха с генерал Попов и поставиха конкретни въпроси и проблеми пред него. Богдан Иванов настоя пред народния представител да бъде намален или премахнат прага на избирателите за малките населени места, за да стане кмета избираем, а не назначаем. Недялка Кирева поиска в селото й да бъде изграден параклис или храм, тъй като до сега православна църква там не е имало, а селото е изцяло с православни жители. Петър Ненов от Старо Железаре потърси подкрепа от генерал Попов за завършването на музей за фолклорното изкуство, който вече е на финалната права.

Хората от общината, които дойдоха на приемната, настояха за автомобил с висока проходимост за нуждите на полицейското управление. По думите им, в общината има села и вилни зони, които са трудно достъпни. В края на срещата Константин Попов обеща да проучи възможностите за разрешаване на поставените проблеми. Следващата приемна на генерал Попов ще бъде в Карлово и Сопот.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Цвета Караянчева в с. Желязно, община "Марица": Само ГЕРБ знае ка...
Най-вкусното събитие у нас се открива днес недалеч от Пловдив
Мъж отглежда банани в село до Пловдив
Чисто нова улица в пловдивско село
Шофьор: Живея втори живот
Проекти за над 14 милиона лева в община Хисаря


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).