На ужасяваща гледка се натъкна тракторист от Старосел

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:12 / 06.04.2017
9341
На ужасяваща гледка се е натъкнал тракторист от хисарското село Старосел. На нива, която орал с машината си преди два дни, той е намерил закачени на дърво яке, торбичка с храна, в нея имало и малка брадвичка и други вещи.

Пристигналите на място ченгета обходили района и се натъкнали на оглозган от чакали и кучета човешки череп и разхвърляни на различни места останки от скелет. Гледката била ужасяваща. Били извикани синовете на изчезналия през септември миналата година 80-годишен Куман Бъзев от Старосел.

Синовете близнаци разпознали вещите и дрехите на баща си. Разследващи потвърдиха информация, разказана от местни хора. Запознати с трагичната история разказаха още, че през септември дядото се скарал със съпругата си и тръшнал вратата с думите "Повече няма да ме видите, запомнете ме добре".

Синовете подали сигнал в полицията и повече от 20 дни униформените издирвали изчезналия. Все още не е ясно дали дядото се е самоубил, дали някой е посегнал на живота му или е претърпял инцидент и впоследствие е починал. Останките от трупа са откарани в съдебна медицина, където ще се направи аутопсия.



Източник: Блиц

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Никога повече няма да можем да стигнем с влак от Пловдив до този ...
В Цалапица черешите са 8 лева, в Пловдив се продават на 25 лева, ...
Внимавайте: Срутища и огромни паднали камъни вгорчиха пътя на шоф...
Великденски празник за децата на Карлово
Деца от Пловдивско показаха специална техника за боядисване на яй...
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).