Мъж преби съпругата си, извади пистолет и нож пред малко дете

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:07 / 23.06.2016
2330
Районна прокуратура-Асеновград постигна осъдителна присъда от две години и три месеца лишаване от свобода затвор при "строг" режим спрямо Стоян Г., на 44 г., за закана с убийство.

На 19 юни 2016 г. Стоян Г. е посетил съпругата си в жилище в село, което се намира в община Асеновград, където й отправил закани, че ще я убие, нанесъл и побой, и насочил срещу нея газов пистолет и нож.

Заплахите са били отправени пред едно от малолетните деца на семейството. По делото е установено, че и преди Стоян Г. е оказвал психическо и физическо насилие над 47-годишната си съпруга, заради което на 18 юни 2016 г. тя е напуснала семейното им жилище и е заминала за селото.

Наказанието е определено след постигане на споразумение между прокуратурата, обвиняемия и неговия защитник, одобрено от Районен съд-Асеновград, и е окончателно. От съдебната зала Стоян Г. е бил откаран в затвора в Пловдив само четири дни след извършване на деянието.

До момента Стоян Г. е бил осъждан десет пъти. Излязъл е от затвора през юни 2015 г., когато е изтърпял последната си присъда.


Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
Големи изкушения в богато пловдивско село
Цвета Караянчева в с. Желязно, община "Марица": Само ГЕРБ знае ка...
Най-вкусното събитие у нас се открива днес недалеч от Пловдив
Мъж отглежда банани в село до Пловдив
Чисто нова улица в пловдивско село
Шофьор: Живея втори живот


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).