Мъж на средна възраст се напи до безобразие и подкара колата си по АМ "Тракия"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
21:00 / 28.07.2020
5499
През изминалото денонощие на територията на ОДМВР Пловдив са регистрирани 11 престъпления. Разкрити са извършителите на 11 престъпни деяния и произшествия. Регистрирани са 5 ПТП с 2 убити и 6 ранени, без опасност за живота.  

Трима са задържаните в полицейския арест за престъпления по пътищата, свързани с шофиране под въздействие на алкохол.

При работа по безопасност на движението и пътен контрол на територията на гр. Раковски е спрян за проверка водач на "Опел астра". По надлежния ред е установено, че 47-годишният водач е управлявал превозното средство с алкохолна концентрация от 1,92 промила.

В следобедните часове на 27 юли на АМ Тракия в района на 137 км. в посока София, служители на сектор "Пътна полиция" спрели за проверка водач на "Фолксваген".  Алкотест дрегерът отчел, че 51-годишният мъж зад волана на превозното средство шофира след употреба на 2,37 промила.

С алкохолна концентрация от 1,59 промила на пътя е задържан и 28-годишен млад мъж от Хасково, водач на "Форд галакси". Престъплението е извършено на територията на Граф Игнатиево. Под наблюдение на прокуратурата по случаите  са започнати бързи производства за перстъпление по чл.343"Б" ал. 1 от НК.

Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
Земетресение е регистрирано близо до Пловдив
Нов инцидент с млад мъж зад волана в Пловдивско!
Цвета Караянчева присъства на честването на 156 години от рождени...
Цвета Караянчева на Фестивала на ягодата в Кричим: Само ГЕРБ може...
Големи изкушения в богато пловдивско село
Цвета Караянчева в с. Желязно, община "Марица": Само ГЕРБ знае ка...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).