Младеж и двама непълнолетни задържани за изнасилване

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:06 / 20.07.2010
2057
Един млад мъж и двама тийнейджъри от пазарджишкото село Говедаре са задържани от служители на сектор "Криминална полиция" при РУП-Пазарджик заради случай с изнасилване на младо момиче. В неделя, в РУП-Пазарджик бил получен сигнал от 18-годишно момиче от Пловдив. То съобщило, че преди няколко дни станало жертва на сексуално насилие.

Около 22.30ч. миналата сряда на улица в пазарджишкото село Говедаре била настигната от лека кола. Непознат мъж слязъл от возилото и с помощта на физическа сила качил младата жена в него. Малко по-късно в близост до селото мъжът осъществил сексуално насилие върху жертвата си. След получаване на информация за случилото се в РУП-Пазарджик незабавно бил създаден екип от криминалисти, експерт и разследващ полицай.

Не след дълго била установена самоличността на извършителя. Станало ясно, че това е 21-годишният жител на същото село Р.С. Задържани и двама негови непълнолетни съучастници. Работата по документиране на случая продължава. Очаква се днес Районната прокуратура в Пазарджик да удължи срока на ареста на тримата.

Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
Градушка удари пловдивско село, унищожи цялата реколта
Двойно падна цената на туристическа база в Пловдивско, ще я купи ...
След жесток челен удар в Пловдивско мъж почина, жена и детенце на...
Голям пожар гори край Пловдив
Арестуваха двама още преди да успеят да пласират кражбата
43-годишна шофьорка сътвори гафа на седмицата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).