Младеж: Вижте какво ми причиниха в дискотека след най-обикновен въпрос!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
14:22 / 21.02.2017
29485
25-годишният младеж от Пазарджик Рангел Стоенчев сигнализира за нанесен му побой от охранители в местно увеселително заведение, без с поведението и присъствието си да го е прeдизвикал самият той. По думите му в събота вечер той посетил дискотека.

След като е попитал един от охранителите къде се намира тоалетната, той получил бърз удар в главата от отговорника за сигурността в клуба. Поваляйки го на земята, охранителят продължил да го удря, влачейки го по пода. Изтеглен е към изхода на клуба, където в скандала са се намесили и още двама от охранителите, като са го удряли с кубинки по цялото тяло. 

Трима младежи, които по същото време са били пред входа на увеселителното заведение, са се притекли на помощ на пострадалия. По думите на потърпевшия никога досега в живота си той не е преживявал такъв стрес, унижение и не е получавал толкова сериозни физически травми.  

Той недоумява как хора, които са назначени да отговорят за реда и безопасността на посетителите в дискотеката, могат да нанесат такъв побой без никаква причина. Младежът е потърсил веднага лекарска помощ, преминал е и преглед при съдебен медик. Входирал е и жалба в РУ-Пазарджик.


Източник: радио "Фокус"

Виж коментарите (17)
Още новини от Регионални новини:
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).