Млад шофьор се вряза умишлено в стадо овце в Пазарджишко, уби над 40

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
10:58 / 21.08.2017
7288
Млад мъж е блъснал с лек автомобил стадо с овце в Пазарджишко след това е духнал, научи БЛИЦ от разследващи. След издирване е бил задържан от полицаите във Велинград. 

В събота, малко след 19.30 ч. на пътя между селата Ракитово и Костандово, водач на лека кола се врязал с висока скорост в стадо с овце. 24-годишният Ангел Караиванов е шпорил по пътя с над 100 км в час. Над 40 животни са намерили смъртта си, а на косъм от травми се разминал и пастирът им. Вместо да спре и да изчака органите на пътна полиция, водачът натиснал педала на газта и се укрил. 

След като за случилото се бил получен сигнал в РУ-Велинград било предприето издирване. Първоначално полицаите намерили автомобила на извършителя. Той бил скрит в жилището на родителите му в ракитовското село Дорково. Малко по-късно и той бил установен и задържан за срок от 24 часа. Оказало се, че Ангел Караиванов не е известен на ченгетата. Спрямо него се води полицейско производство.

Виж коментарите (6)
Още новини от Регионални новини:
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).