МВР Пазарджик: Жената е починала вследствие на безразсъдно шофиране

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
14:48 / 21.02.2017
4901
Малко след 8.00 часа днес е подаден сигнал на тел. 112, че жена е блъсната на тротоар в близост до кръстовището на ул. "Болнична" и ул. "Княгиня Мария Луиза" в Пазарджик, съобщи Мирослав Стоянов , говорител на ОД МВР Пазарджик. На място веднага са изпратени екипи на КАТ "Пътна полиция" и на РУ-Пазарджик. 

"Оказва се, че жена, водач на лек автомобил "Опел", движейки се по ул. "Княгиня Мария Луиза" и навлизайки в кръстовището за ляв завой по ул. "Болнична", се е движила с несъобразена скорост, в резултата на което излиза от пътното на платно, качва се на тротоара и блъска движещата се 47-годишна жена по тротоара. Пострадалата е починала вследствие на тежкия удар", уточни Стоянов. 

Веднага е бил блокиран периметърът около катастрофата. Извършен е оглед от криминалисти, като е уведомена и Окръжната прокуратура в Пазарджик. Районът е отцепен от полиция и е затворен за движение на моторни превозни средства докато се провеждат оперативно-следствените мероприятия.


Източник: радио "Фокус"

Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
Никога повече няма да можем да стигнем с влак от Пловдив до този ...
В Цалапица черешите са 8 лева, в Пловдив се продават на 25 лева, ...
Внимавайте: Срутища и огромни паднали камъни вгорчиха пътя на шоф...
Великденски празник за децата на Карлово
Деца от Пловдивско показаха специална техника за боядисване на яй...
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).