Кметът Георги Мараджиев съобщи добра новина за жителите на Стамболийски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:58 / 21.09.2023
5463
Кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев, обяви старта на дългоочаквания ремонт на бул. "Марица“. Той е от съществено значение за подобряване на инфраструктурата.

Кметът съобщи, че за него и неговия екип-общинските съветници от ПП "ГЕРБ", предизборната кампания не се ограничава до 30 дни, а важи през всичките тези осем години.

"Не е важно само да имаш мнозинство в общинския съвет. По-важно е какви решения се взимат. С този екип, осма година нямам неправилно взето такова. Продължаваме да работим и по време на кампанията. Ето едно важно решение подкрепено от общинските съветници на ПП "ГЕРБ" е вече факт!“ подчерта Мараджиев.

Проектът за ремонт на бул. "Марица“ започва на 2 октомври 2023 година и ще продължи 45 дни. Обхватът на ремонтните дейности е впечатляващ - 1178 метра, от кръстовището на бул. "Тракия“ до ул. "Иван Вазов“. Планът включва изкопни дейности, смяна на бордюри, полагане на трошен камък, фрезоване на асфалтобетонова настилка и нов, плътен асфалтобетон, завършващ с пътна маркировка.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Турски ТИР и два автомобила се удариха на АМ "Тракия" до Пазарджи...
Набират средства за ученичката, блъсната от млада шофьорка в Сопо...
Брутално задръстване на входа на Пловдив, колите са буквално спре...
Цвета Караянчева в Калояново: Да спрем експериментите, като гласу...
Синдик продава имоти, сгради и машини на голямо предприятие близо...
Земетресение е регистрирано близо до Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).