Истинско въздушно чудовище каца утре близо до Пловдив

Автор: Васил Динев
Коментари (16)
15:21 / 27.04.2017
13991
Най-модерният многоцелеви изтребител от пето поколение F-35A ще кацне за първи път в България утре в авиобаза Граф Игнатиево, съобщават от министерството на отбраната. Министър Стефан Янев и началникът на отбраната генерал-лейтенант Андрей Боцев ще наблюдават демонстрацията на военновъздушни способности от екипажи и самолети на Военновъздушните сили на САЩ. 

Изявления за медиите ще направят командващият на 3-то командване на Военновъздушните сили на САЩ с отговорности в Европа и Африка, в Рамщайн, Германия, генерал-лейтенант Ричард Кларк и командирът на Военновъздушните сили генерал-майор Цанко Стойков.

Депутати от 44-то Народно събрание, заместник-посланикът на САЩ в България Мартина Стронг и представители на посолството на САЩ в България са поканени да наблюдават демонстрациите в авиобаза Граф Игнатиево.


Виж коментарите (16)
Още новини от Регионални новини:
Внимавайте: Срутища и огромни паднали камъни вгорчиха пътя на шоф...
Великденски празник за децата на Карлово
Деца от Пловдивско показаха специална техника за боядисване на яй...
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим
МВР Пловдив: Петима мъже и жена са заподозрени за кражба на 360 к...
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).