Голяма трагедия сполетя възрастно семейство в Пазарджик при пожар

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:23 / 23.04.2017
2123
Възрастна жена е починала в резултат на пожар, а съпругът и е с изгаряния по ръката. Сигнал за възникналия инцидент бил получен рано тази сутрин около 06.40ч. в дежурната на пожарната служба в Пазарджик. Незабавно екип от шестима огнеборци с два противопожарни автомобила се насочили към къща в областния град. Тя била обитавана от възрастно семейство. 

Пожарът е локализиран бързо, стопанинът на къщата Георги Б.- 96 г., бил изведен от жилището и транспортиран от екип на Спешна помощ в МБАЛ-Пазарджик. За съжаление съпругата му Иванка Б.- 91 г., е открита безжизнена. 

Жената е починала от обгазяване. Трупът е откаран за аутопсия в отделение по съдебна медицина в областната болница. На мястото е извършен оглед от дежурна група при РУ-Пазарджик и пожарната в Пазарджик. 

Разследващи съобщиха, че огънят бил предизвикан от неизправност в електрическа печка, намираща се в стаята на възрастните хора.


Източник: Блиц

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).