Голяма хубавица стана "Мис Велинград" 2020

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
14:42 / 01.09.2020
19928
На феноменален шоу-спектакъл на световно ниво велинградчанката Стефани Юрукова беше избрана за носителка на титлата "Мис Велинград" 2020  в СПА хотел "Двореца". Нейни подгласнички на второ и трето място са съответно Радина Нончева и Джулиана Бутракова, а короната на Мис Велинград 2020 й предаде нейната предшественичката Сибила Бочева.

Претендентките за титлата "Мис Велинград" представиха атрактивна хореографии в три кръга - бански, ежедневни тоалети и официални рокли. Освен външния вид на момичетата, 8-членното жури оцени и тяхното сценично поведение. Сред журито беше футболната легенда Георги Илиев – Майкъла.

Харизматичният Орлин Павлов влезе в ролята на водещ на вечерта. Той зарадва гостите на събитието със своя хит "Живи легенди" и с дуетно изпълнение с младата певица Мариам Маврова. Възхищението на публиката събраха и момичетата от Отбора по синхронно плуване към Националната спортна академия, които изпълниха атрактивна версия на танца кан-кан с токчета в минералния басейн на "Двореца". Към музикалната програма се включиха и квартет "Ноте" с арфа, флейта, цигулка и вокал, както и Мариам Маврова, която може да се похвали с над 50 отличия от международни конкурси.  

Вълнуващата хореография е дело на Марио Посталов. За атмосферата на вечерта допринесе и артистичното осветление, както и изкуственият сняг, който се посипа, сякаш от небето на Родопите, и се превърна в допълнителна атракция на вечерта.

Конкурсът "Мис Велинград" от веригата “Мис България" се организира от Краси Гешева - основател на първата по рода си Академия за млади дами. 

“В условия на криза да се създаде нещо толкова грандиозно, което да зарадва както многобройните ни гости, така и всички участници е истински феномен. Благодаря на всеки един човек от екипа на “Мис Велинград" 2020. Това в плод на нашия огромен труд и безсънни нищи", коментира Краси Гешева.

Виж коментарите (3)

Още по темата (3169):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Ваня Щерева: До всички, с които се прегръщахме тези дни - сори, дано ви няма нищо
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
Още новини от Регионални новини:
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).