Голям интерес в Лъки към мобилния офис на ОИЦ - Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:50 / 26.07.2016
2115
При изключително голям интерес премина срещата, организирана от Областен информационен център - Пловдив в Лъки. Десетки граждани и гости на града посетиха мобилния офис на ОИЦ - Пловдив, за да получат информация за възможностите за кандидатстване с проектни предложения по ЕСИФ. Посетителите проявиха най-голям интерес към Програмата за развитие на селските райони /ПРСР/ мярка 6.4 "Инвестиционна подкрепа за неземеделски дейности" и по-специално към допустимите инвестиции за развитие на селски туризъм и услуги.

В периода 16.05.2016 - 26.07.2016 г. Областен информационен център -Пловдив проведе информационни срещи във всички 18 общини от област Пловдив. С реализирането на информационните събития ОИЦ - Пловдив цели повишаване информираността на гражданите за възможностите за финансиране на проекти чрез фондовете на ЕС и провокиране интереса на местните жители за разработване на проектни предложения.

Областен информационен център - Пловдив осъществява своята дейност по проект BG05SFOP001-4.001-0014-С01 "Ефективно функциониране на областен информационен център в гр. Пловдив", финансиран по Оперативна програма "Добро управление", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд и е част от мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Отново на тезгяха - продават емблематичен хотел в Пловдивско
Огнен ад до Пловдив, откриха следи от коктейл "Молотов"
Няма пари за нов мост край Калояново
Жителите на Лъки към Цвета Караянчева: Асфалт не се яде, ама без ...
Единственото населено място в община на 22 км от Пловдив въведе р...
Градушка помля реколта в Пловдивска област, ракетите не помогнаха...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).