Голям благотворителен концерт в Куклен за деца в нужда

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:34 / 15.11.2016
2732
Голям благотворителен концерт за деца в нужда организира популярната неправителствеа организация в обществена полза "Каритас-Куклен" днес. Програмата е тази вечер, от 19 часа, на сцената на Народно читалище "Никола Вапцаров" и отново ще има за благородна кауза.

Благотворителният концерт е под надслов "Когато правиш добро, дори да е малко, то никога не е напразно!" и се провежда със съдействието на община Куклен. Набраните средства ще бъдат предоставени на Даяна и Тарик - две дечица от Куклен, които в момента най-много имат нужда от такава помощ, казаха организаторите. 

В концерта ще се включат популярните Орхан Мурад, Росица Пейчева, Здравко Мандаджиев, оркестър "Пловдив", Калина и Невена, Детска градина "Приятели", както и самодейците от училище "Отец Паисий" - Куклен, Детски спортен клуб "Енерджи" - Пловдив, Детски народен танцов състав "Кукленче", Народен танцов състав "Орфей", клубът по спортни танци "Салса де Куба". Входът за концерта е на сомволичната стойност пет лева.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
В Пловдивска област започна изграждането на най-новия православен...
Продават апетитен имот с къща на два етажа в Пловдивско
21-годишно момче е загиналият в тежкото меле на АМ "Тракия"
Млад мъж загина при тежка катастрофа на АМ "Тракия", пожарната е ...
За над 1 млн. лева продават голяма и известна фабрика в Пловдивск...
Акция на ГДБОП в област Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).