Дрогиран шофьор заловиха полицаи от Раковски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:31 / 16.12.2016
2777
Дрогиран шофьор заловиха вчера полицаи от Раковски. Около 13.30 часа те спрели за проверка лек автомобил "Ауди", управляван от 21-годишен от село Дрангово. Младежът бил тестван с апарат за употреба на наркотични вещества, който реагирал положително. С полицейска заповед извършителят е задържан за 24 часа, образувано е бързо производство. 

Същия ден в ареста на РУ - Труд попаднал друг нарушител на пътя - 36-годишен водач от село Трилистник. Около 18.20 часа в участъка между селата Скутаре и Рогош мъжът бил седнал зад волана на лек автомобил "Хонда" под въздействието на алкохол - 1,64 промила. 

Междувременно бързо производства се водят и срещу двама неправоспособни шофьори. Около 11.20 часа край село Марино поле екип на РУ - Карлово засякъл 46-годишен жител на село Манолово с лек автомобил "Ланчия". При проверката се оказало, че мъжът е с отнето свидетелство за правоуправление след наложена заповед за прилагане на принудителна административна мярка. 

Часове по-късно, около 21.30 часа, в Стамболийски бил хванат 47-годишен столичанин, който управлявал лек автомобил "Мерцедес" с влязло в сила наказателно постановление от 29 ноември.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Никога повече няма да можем да стигнем с влак от Пловдив до този ...
В Цалапица черешите са 8 лева, в Пловдив се продават на 25 лева, ...
Внимавайте: Срутища и огромни паднали камъни вгорчиха пътя на шоф...
Великденски празник за децата на Карлово
Деца от Пловдивско показаха специална техника за боядисване на яй...
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).