Дете е с наранявания след пътен инцидент

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:36 / 11.04.2017
1443
Дете е с леки наранявания след пътен инцидент вчера в Асеновград. Минути преди 19 часа чрез телефон 112, в полицията постъпил сигнал, че 13-годишно момиче било блъснато на пешеходна пътека на бул. "България" от лек автомобил БМВ, чийто водач напуснал местопроизшествието. След оказана медицинска помощ тийнейджърката е освободена за домашно лечение. 

В хода на предприетата проверка е установено, че колата управлявал 27-годишен от града. Мъжът е тестван с дрегер за алкохол, резултатът е отрицателен. Случаят е отработен по административен ред. 

Същата сутрин, около 10 часа, на кръстовище между ул. "Асен Христофоров" и бул. "Александър Стамболийски" в Пловдив лек автомобил "Ровър" предприел ляв завой, отнел предимството и ударил 54-годишна пешеходка, която е с фрактура на рамо. Алкохолната проба на водача, 22-годишен пловдивчанин, е отрицателна. В Първо РУ е образувано досъдебно производство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).