Белозем в очакване на Международния християнски фестивал

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:34 / 02.08.2017
1982
Ежегодно в село Белозем се провежда Международен християнски фестивал. Това е събитие, на което се събира католическата младеж от цяла България, за да възпее и хвали Бог. Необикновената среща на младите хора е предназначена за участници от 14 до 30-годишна възраст. По традиция в него вземат участие и гости от Италия, Полша и други страни. Тази година началото ще бъде дадено на 28 август и ще продължи до 2 септември. Това ще бъде неговото осемнадесето издание, а мотото, на което са се спрели тази година организаторите, е "Господ е с теб".

По време на фестивала организатори и участници ще засегнат всичко онова, което е свързано с живота, в който ни се случват радости и трудности, където се появяват проблеми и предизвикателства. Поканени са групи от Австрия, Полша, Хърватия, Испания и Украйна.

Организаторите предвиждат време за молитва и почивка. "Чакат ни песни и танци, уъркшопи и тематични срещи, нови контакти. Всичко ще бъде вдъхновено от думите на Архангела, който казва на Мария: "Господ е с Теб!"- споделят те.

Много от участниците споделят за неповторима атмосфера и настроение, каквито се създават време на фестивала, защото той е събитие, насърчаващо човешките и християнските ценности, среща с Бог и избор на Исус Христос, който носи истинския живот; дава възможност за среща за младежи от цяла България, нови запознанства, интересни лекции, уъркшопи и концерти.

Очаква се тази година участниците във фестивала да надхвърлят 350 човека.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).