Баща преби 8-годишно момченце, имало спор с дъщеря му

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
15:33 / 16.03.2010
2867
Мъж нанесъл побой на осемгодишен ученик е задържан в ареста на РУМВР-Пазарджик. Вчера около 11.30 ч. полицейския и младши-полицейските инспектори обслужващи района на пазарджишкото село Ивайло получили тревожен сигнал.

Директорът на местното основно училище съобщил, че афектиран мъж от селото влязъл през едно от междучасията в класна стая на школото. Малко след това нанесъл побой пред очите на всички деца на 8-годишно момче от класа, също живеещо в селото. Незабавно към мястото се насочили екипи на РУМВР-Пазарджик, инспектор „Детска педагогическа стая" и „Спешна помощ".

Детето е прегледано от лекар и за щастие няма сериозни наранявания. Малко по-късно в резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия униформените задържали побойника. Оказало се, че това е криминално проявения 32-годишен мъж от с. Ивайло. Той е баща на момиче от класа на пострадалото момче и според първоначалните данни разпра между двамата съученици е станала причина за побоя.

За случая е уведомена и Районната прокуратура в Пазарджик. С.А. е задържан в ареста за срок от 24 часа, а срещу него се води бързо полицейско производство.   

Виж коментарите (8)
Още новини от Регионални новини:
В Цалапица черешите са 8 лева, в Пловдив се продават на 25 лева, ...
Внимавайте: Срутища и огромни паднали камъни вгорчиха пътя на шоф...
Великденски празник за децата на Карлово
Деца от Пловдивско показаха специална техника за боядисване на яй...
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим
МВР Пловдив: Петима мъже и жена са заподозрени за кражба на 360 к...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).