Автори на поредица кражби разкриха служители на реда

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:28 / 19.07.2017
1383
Автори на поредица кражби разкриха служителите на реда в Раковски. На 10 юли в районното управление постъпило оплакване от 46-годишен мъж, че през нощта от дървената му постройка с взлом били откраднати хладилник, акумулатор и други вещи на обща стойност 1600 лева. При предприетите действия криминалистите попаднали в дирите на двама местни младежи, 24-годишен криминално проявен и 19-годишен. 

В хода на разследването са събрани доказателства, че в съучастие с техни двама 19-годишни съграждани те били влезли противозаконно в още три частни имота в града. Общо задигнали 5 кубика дървен материал, 40 метра телена оградна мрежа и 20 метра маркуч, всичко за близо 500 лева. С полицейски заповеди извършителите са задържани за едно денонощие. Вещите, обект на престъпленията, са намерени и иззети. Материалите по образуваното досъдебно производство са докладвани в Районна прокуратура - Пловдив.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).