Асеновградчанка: Жертва съм на документална измама

Автор: Диана Бикова
Коментари (2)
17:36 / 20.01.2022
7848
Асеновградчанката Тошка Байлова иска оставката на главния архитект на община "Родопи" Атанас Недевски заради спор за имот в село Първенец, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Байлова заяви, че е жертва на документална измама и води 10 години съдебна битка за наследствен имот. Подавала е жалби до всички възможни инстанции, включително лично до главния прокурор Иван Гешев в опит да запази имота в цялост, така, както покойния й дядо го е купил. Спорни са 118 квадрата, тъй като имотните граници в издадените от две различни институции скици не съвпадат. 

"Целият ми имот е руина, близките ми са погнусени. Община "Родопи" проявява пълно безхаберие. 10 години съм подложена на психически и материален тормоз. Над моята къща е каптажът, който захранва с вода Първенец. Минават съмнителни лица, може да се натрови водата на цялото население" - разказа пред камерата на Plovdiv24.bg Байлова.

Жената отправи апел към кмета и към областния управител да й бъде върнат имотът, както го е закупил дядо й. Поиска незабавна среща с двамата, за да се реши този проблем.

Подробности по казуса гледайте в прикаченото видео!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (2)
Още новини от Регионални новини:
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).