Антимафиоти иззеха над 90 кг канабис в Граф Игнатиево и задържаха баща и син

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
12:03 / 10.11.2012
6870
Служители на отдел "Борба с организираната престъпност" - Пловдив проведоха спецакция във връзка с образувано досъдебно производство за престъпление по чл.354 в от НК. В хода на операцията антимафиотите провериха къща и прилежащите към нея помещения в с.Граф Игнатиево.

В две оранжерии, открити в дворното място към къщата бяха намерени засадено растение с дебел ствол и множество клони и листа, както и стволове от други растения - канабис. Иззети са седем чувала със зелена листна маса. В къщата и прилежащите й помещения бяха иззети голямо количество изсушена зелена листна маса - поставена в осем картонени кашона и две щайги. Открити са и множество клони, окачени за изсушаване в различни помещения - дванадесет чувала със зелена листна маса, също канабис. Спецполицаите иззеха и две малки пликчета със суха листна маса, 16 семена, лула за пушене на канабис, както и найлонова торбичка пълна със суха листна маса.

Общото тегло на сухата листна маса е около 20 кг, а това на мократа листна маса е около 70 кг. Задържани са 47-годишният Н.К., криминално проявен от с. Граф Игнатиево и синът му П. К /22г./, който е заловен в Бургас. Действията по разследването продължават.

Виж коментарите (2)
Още новини от Регионални новини:
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).