Агресивна пловдивчанка се опълчи на полицаи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
12:47 / 22.06.2010
3256
Бързо полицейско производство е образувано срещу жена посегнала на полицаи от РУП-Панагюрище. Случката се разиграла на централната улица в Стрелча. Екип на РУП-Панагюрище спрял за проверка лек автомобил "БМВ", управляван от пловдивчанина П.Д. След тест с "дрегер" се установило, че младият мъж е зад волана с 0.54 промила концентрация на алкохол. В тази връзка органите на реда предприели съставянето на акт за установяване на административно нарушение по Закона за движение по пътищата.

В същото време от возилото слязла 49-годишната В.Д. от Пловдив - майка на водача. Тя влязла в остри пререкания с блюстителите на реда, отказала да предостави документ за самоличност и дори започнала да бута и дърпа за униформата единия от полицаите. Всичките и действия били гарнирани с обиди и закани. Това дало основание на служителите да задържат агресивната жена в ареста. Срещу нея е образувано бързо полицейско производство.

Виж коментарите (10)
Още новини от Регионални новини:
Продават апетитен имот с къща на два етажа в Пловдивско
21-годишно момче е загиналият в тежкото меле на АМ "Тракия"
Млад мъж загина при тежка катастрофа на АМ "Тракия", пожарната е ...
За над 1 млн. лева продават голяма и известна фабрика в Пловдивск...
Акция на ГДБОП в област Пловдив
Пожар изпепели къща край Пловдив, организират разчистване


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).