32-годишна от Белащица се напи посред бял ден и се замеси в ПТП

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:33 / 18.11.2016
3818
Шестима нарушители на пътя са засечени при осъществен контрол по безопасност на движението вчера. Към 16 часа пътни полицаи реагирали на сигнал за катастрофа с материални щети между Пловдив и Брестник. Пристигналите на място служители установили, че единият от автомобилите - "Опел", бил напуснал местопроизшествието. 

След кратко издирване било установено, че колата управлявала 32-годишна жителка на село Белащица, чиято алкохолна проба отчела 1,97 промила. С полицейска заповед жената е задържана за 24 часа в Първо РУ. Същите мерки са взети и спрямо трима неправоспособни водачи в областния град. 

На бул. "България" 26-годишен мъж управлявал лек автомобил "Мерцедес", без да притежава шофьорска книжка. В срока на наложени административни наказания в жк "Тракия" бил 24-годишен шофьор на лек автомобил "Ситроен", а на ул. "Батак" - 34-годишен водач на лек автомобил "Форд". 

В селата Крушево и Триводици с отнети свидетелства за правоуправление зад волана на леки автомобили били хванати местни жители, съответно на 69 и 30 години. По случаите са образувани бързи производства.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Кметът на наводнено село в Карловско: Страхът присъства
Община Карлово настоявала за "спешна" среща с правителството и от...
Семейство, което продава череши на борсата в Първенец: Реколтата ...
Емил Кабаиванов: Искаме още 38 000 520 лв.
Караянчева в Брезово: Чрез краткотрайни решения на политическите ...
Мъж загина при нелеп инцидент до Пловдив! Съседи: Чухме взрив!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).