31-годишен арестуван в много близко до Пловдив село

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
22:38 / 01.06.2020
13097
В РУ Труд е задържан неправоспособен водач на мотопед. В 15,00 часа автопатрул на управлението извършил проверка на територията на село Костиево, община "Марица". 31-годишен мъж от населеното място управлявал двуколесното средство без поставена регистрационна табела на 31 май.

Мотопедът с марка "Ямаха“ бил с прекратена регистрация, а направената справка за водача установила, че той е неправоспособен. За  същото деяние му е бил съставян акт за установяване на административно нарушение и има издадено наказателно постановление, но въпреки това той управлявал превозното средство в едногодишен срок. Под наблюдение на районна прокуратура Пловдив е започната предварителна проверка за престъпление по чл.343В, ал.2 от НК.

Предварителна проверка за престъпление по чл 345 ал 2 от НК е започната и от служителите на РУ Раковски. На 31 май около 9,00 часа на улица «Родопи» в града е спрян за проверка 44 годишен правоспособен водач от село Ясно поле. Мъжът управлявал мотопед "Пиаджо", който бил без поставени регистрационни табели. За случая е уведомен дежурен прокурор.

Виж коментарите (8)
Още новини от Регионални новини:
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).