17-годишен се удави край Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:54 / 08.06.2020
13204
17-годишно момче се удавило на язовира край Момино село. На 4 юни четири момчета и едно момиче от село Борец отишли на язовира. Цял ден прекарали там, като си правили пикник. Надвечер решили да се къпят, а жертвата Ганчо. Д. навлязъл малко по-надълбоко. Станало му лошо, викал за помощ, приятелите се опитали да го извадят, но не успели.

Момчето се удавило, а останалите от компанията се изплашили, яхнали колелата си и се прибрали, без да кажат на никого дума за страшния инцидент. На другия ден братът на Ганчо - 25-годишният Иван. Д., подал сигнал в полицията в Раковски, че младежът е изчезнал.

Той е пояснил, че е знаел, че по-малкият му брат ще отиде на язовира. След това отишъл до мястото и открил там колелото на Ганчо, вещите му, раницата, дрехите и телефона. Било решено да се викат водолази, за да търсят трупа.

В неделя, малко преди да дойдат водолазите, тялото е изплувало. Днес аутопсия ще покаже точните причини за смъртта на момчето, но по непотвърдена информация тя е удавяне. Момчето е от ромски произход, описват като го скромно и тихо, живеело е в бедно семейство, има 7 братя, пише "Блиц".


Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
МВР Пловдив: Петима мъже и жена са заподозрени за кражба на 360 к...
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).