Зрелищен арест в "Кауфланд" след сигнал на охранител!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
22:21 / 27.04.2020
57887
45-годишен криминално проявен бе задържан в ареста на Пето  РУ за извършена кражба. На 26 април охранител на магазин "Кауфланд" в "Тракия" в Пловдив съобщил на дежурен оперативна дежурна част в районното управление, че мъж противозаконно е отнел от търговския обект алкохол и машинка за подстригване.

Извършителят на престъплението има криминални прояви за същия род престъпления. По разпореждане на дежурен прокурор е започнато досъдебно производство за престъпление по чл. 194 от НК.

49-годишна жена от Кричим пък е подала сигнал за извършена кражба от имота на дъщеря и в населеното място. Служители на РУ Стамболийски установили, че чрез взломяване на входна врата от жилището на младата жена, която живее в чужбина, са откраднати два мобилни телефона, електронна игра, таблет, машинка за подстригване, музикален плеър и други движими вещи.

От проведените оперативно-издирвателни мероприятия са установени извършителите на деянието- 33 годишен мъж и неговия 14 годишен син от гр. Кричим, които са криминално проявени. Вещите, предмет на престъплението са предадени. По случая е започнато досъдебно производство по чл. 195 ал 1 т. 3 от НК.

Виж коментарите (7)
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).