Зоната на автомобилния здрач се намира в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
14:30 / 28.02.2012
8776
Зоната на автомобилния здрач се намира в Пловдив, в квартал Кючук Париж.

Отсечката на булевард "Александър Стамболийски" от "Цар Борис Трети Обединител" до затвора е представителен пример - колко зле може да изглежда една пътна отсечка, която дори се зове булевард.

В отсечката от километър и 100 метра могат да бъдат преброени над 50 сериозни дупки. Най-фрапантното е, че има участък от "булеварда", който е напълно непроходим, намира се точно пред входа на техникума по машиностроене и, за да преодолеят този участък, автомобилите са принудени да минават през тротоара пред училището.

Основна вина за състоянието на тази отсечка носи бившия районен кмет Александър Колев. Политическият хамелеон за няколко години успя да обиколи почти всички партии в града, но бе отхвърлен от всякъде. Така около година преди края на мандата си осъзна, че няма политическо бъдеще на следващите избори и практически абдикира от задълженията си, за което Plovdiv24.bg неколкократно алармира. По въпросната отсечка се правеха само изключително некачествени кръпки, от които дупките, както на асфалта, така и в бюджета на района, ставаха все по-дълбоки.


Виж коментарите (11)
Още новини от Новини от Пловдив:
От ЕВН са изпратили заявление за нови цени на парното в Пловдив
"Мис България - Пловдив" 2024 е свикнала с нощните смени, работи ...
Руснака е в тежко състояние, опериран е по спешност в Пловдив
Майката на оцелялата от катастрофата на "Руски": Стана чудo!
Обилни валежи в Пловдив за сряда
Костадинов: За Пловдив нашата цел са 3 мандата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).