Жълтата война в Пловдив продължава! Шофьорите се заливат с кофи с човешки фекалии!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
13:17 / 25.06.2017
39763
Гнусен инцидент е претърпял снощи шофьорът на "Перфект такси-Пловдив" Жельо Вълчев. 35-годишният мъж е бил залят с кофа с човешки фекалии докато чакал клиента си да му плати дължимата сума. Това съобщи шефът на таксиметровата компания Мариан Киров.

Около 2 часа снощи шофьорът качил клиент от стоянката на бул "Христо Ботев" 82 и го закарал до кв. "Тракия". По пътя гологлавият едър мъж казал на таксиста, че негов приятел го чака на адреса, за да плати дължимата сума, тъй като няма пари в себе си. Накарал таксито да спре до паркиран микробус, клиентът слязъл и се провикнал: "Дай 5 лева на таксито!".

Под прикритие зад буса излязъл друг непознат мъж, който казал: "Ей сега ще види той какви 5 лева ще му дам!" и залял шофьора и колата с фекалиите. Жельо Вълчев е подал жалба за станалото в 5-то районно. Мъжете се издирват.

Мариан Киров каза още, че преди няколко нощи същият шофьор е звънял на спешния телефон 112 заради поредни проблеми с колегите си от "Виайлет такси".

Източник: Блиц


Виж коментарите (9)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...
Абитуриенти от Пловдив "подариха" рози на покойната си любима учи...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).