Жител на Пловдив не намери обществена тоалетна, а толкова му бе нужна

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
22:14 / 06.03.2023
26694
Кой ще ми плати за увреденото здраве при липса на тоалетни из града? Това попита редовен читател на Plovdiv24.bg. Сега публикуваме разказа му за преживяното от нея предния уикенд:

Здравейте! Преди няколко дни прочетох, че щели да сложат химически тоалетни из града. Хубаво, но! В събота и неделя времето беше прекрасно, хиляди хора по улиците. Седнахме на кафе, след което се разхождахме и ние, но в един момент природата си каза тежката дума и имахме нужда от тоалетна.

В продължение на 3 часа вървяхме и когато зърнехме някъде химическа тоалетна, тя съответно беше заключена - вероятно за богоизбраните, а другите нямаме нужда от подобен лукс. Обикновено за мъжете е лесно да се мушнат в някой храст, пак с риск да ги спре полицай или да го снимат с охранителна камера за нарушаване на обществения ред, но какво правим, когато целият град гъмжи от народ и няма къде да се скриеш?

Редно ли е само на Главната да има 1-2 обществени тоалетни, а в другото време да се спасяваш и да стискаш с часове, докато намериш нещо за целта? И кой ще ми плати след това лекарите, прецаканите бъбреци и всички здравословни проблеми, които идват от прекомерно задържане? Хубаво, че имате намерение да сложите тоалетни из града, но дали на всяка от тях няма тактически да виси по един катинар - така, за богоизбраните?

Как ще бъде решен проблемът - четете тук!

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).