Захари Георгиев се срещна със служители на "Градски транспорт"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:10 / 18.09.2007
1720
Пловдивският депутат Захари Георгиев и собственикът на "Градски транспорт"АД Ангел Батаклиев се срещнаха със служителите на фирмата, за да обсъдят проблемите на общинското предприятие, научи PLovdiv24.com.

На срещата Захари Георгиев заяви, че е ясно , че автобусите и МПС-та в Пловдив са основен източник на замърсяване на града, но никой от управляващите до сега не се е опитал да направи нещо по въпроса. " Преди години си мислех, че "Градски транспорт" като общинско предприятие не може да се справи с конкуренцията. Намери се обаче такъв човек като Ангел Батаклиев, който да рискува за това ако стана кмет ще защитавам интересите на "Градски транспорт", категоричен бе Захари Георгиев.

Служителите на фирмата задодаха редица болезнени въпроси относно формирането на заплатите им, тролейбусната мрежа на Пловдив, разработването на концепция за транспортната схема на града и др.

Захари Георгиев обясни, че чрез проекти общинската фирме ще трябва да кандидатства за обновяването на тролейбусната мрежа на Пловдив."Агенцията по енергийна ефективност трябва да има цялостен проект за месатат за паркиране, за маршрутите , по които се движи обществения транспорт", допълни Георгиев.

Ангел Батаклиев определи финансовото състояние на "Градски транспорт" като тежко. "За всички новопостъпили служители ще има нова формулировка на базата за определяне на работните заплати. Тези служители, които не са получили заплати ще вземат наведнъж и старите и новите възнаграждения през следващия месец", обеща Батаклиев.

 

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
ПП-ДБ: Повече държавна помощ за родителите е грижа за децата
Четвъртокласник от Пловдив впечатли единствения български капитан...
Богослов: Николай Пловдивски се заиграва с евроатлантизма, но не ...
Един от най-великите изпълнители за всички времена е на почивка в...
Лекар от Пловдив: Ние сме с най-добрия обхват в Европа
Днес деца от цялата страна се събират в Стария град


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).