Възмутена млада жена: В Пловдив има личен лекар, който съветва да не се контактува с прясно ваксинирани, защото излъчвали зараза!

Автор: Цвети Тончева
Коментари (24)
10:37 / 28.08.2021
23020
Фейсбук изригна срещу лекари антиваксъри, заради които у нас ваксинирането боксува. 

"В Пловдив има личен лекар, който не само не желае да ваксинира, но и агитира хората да не се ваксинират, плаши ги, че ваксините са опасни, че мнозинството лекари няма да се ваксинират и предупреждава да не се контактува с прясно ваксинирани, защото излъчвали зараза!!!!! А тези, които все пак искали да се набодат, препраща в РЗИ. Аз нямам думи вече! Нямам думи!". Това написа в мрежата възмутена млада жена. 

"И това ми го разказва приятелка, която всъщност ми се обади да ми каже, че се връща от погребение на 50 годишен мъж от ковид, и категорично отказва да се ваксинира!", добавя жената.

Информацията за лекари антиваксъри се допълва и от друг потребител на мрежата:

"Да така си е. Нашият личен лекар разпространява, че от ваксините се образуват тромби и има много пострадали хора от тях.

Също категорично отказва да извършва ваксинация и предупреждава, че ваксините за Ковид били опасни за здравето.

Няма как да върви напред ваксинацията с такива лекари ...

Жалко, но факт!", пише човекът.

"Всеки втори познат в България е съветван от личния си лекар да не се ваксинира. Мисля, че никой не ги санкционира", пише друг гражданин.

Следват и още мнения, че не са само личните лекари, агитации има и от служителки в лаборатории, "много запознати с имунологията и т.н..."

Следват съвети да се подаде сигнал до РЗИ, БЛС и Министерство на здравеопазването и на такива лекари да се отнемат лекарските права.

Виж коментарите (24)
Още новини от Новини от Пловдив:
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...
Кметът на Пловдив свиква партиите на консултации
МВР Пловдив лови нарушители


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).