Въдици по 8 000 лева огорчиха пловдивчанин на Гребната

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
09:20 / 23.04.2021
11316
Добро утро, редакция, пише ви един редовен ваш читател, защото е явно как повдигате и решавате въпроси, свързани с нашия любим град. Така читател на Plovdiv24.bg започва сигнала си до нашата медия. И обяснява:

"Вчера сутринта, докато се опитвах да стигна до работа по една от малкото ни велоалеи, успоредни на реката - по северната част на гребния канал, тази откъм Марица, забелязах, че се движат коли.

Приближавайки, бях спрян от двама господа, които ми обясниха че не мога да мина по велоалеята - имат състезание по риболов, одобрено от Общината. Тъй като вече бях почти по средата на Гребната, а не мога да я преплувам - все пак е забранено, попитах дали не мога да премина, за да не заобикалям.

Отказаха ми, нямало как да се мине, ще цитирам "Разпънахме въдици за по 8 000 лева, няма как". Следващият ми въпрос бе защо няма знак в началото на Гребната. Отговориха ми, че това тях не ги интересува, изсмяха ми се. 

Така, явно без избор, защото Гребната е само и единствено за рибари, ми се наложи да направя едно немалко заобикаляне. Породиха ми се няколко въпроса, които ще напиша и изпратя и на Общината:

- Как може някой да ограничи велоалеята и изобщо страна на гребния канал?

- Защо общината е дала разрешение за това и дала ли е такова изобщо?

- Прикачвам снимки на многото автомобили там, а само докато заобикалях, още много идваха, дали това е разрешено, дали няма да пречи на настилката?

Като заключение ще кажа - явно ако си рибар, всичко е позволено".

Виж коментарите (14)
Още новини от Новини от Пловдив:
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).