Волен Сидеров изнася лекция в Европейския колеж

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:06 / 16.11.2008
1168
Лидерът на партия АТАКА Волен Сиреров ще изнесе утре, 17 ноември, публична лекция пред студентите на Европейския колеж по икономика и управление в Пловдив. Лекцията е на тема: „Има ли алтернатива глобалисткият тип икономика?" и започва в 11,00 часа в Първа аудитория, съобщиха от висшето училище.

Практиката да се канят лидери на политически партии, както и известни имена в областта на икономиката, спорта и културата, е „запазена марка" на Европейския колеж по икономика и управление в Пловдив. Досега лектори пред студентите са били лидерът на „Демократи за силна България" Иван Костов, столичният кмет ген. Бойко Борисов и проф. Клео Протохристова - преподавател по антична и западноевропейска литература. В края на миналата година се проведе и академичен дебат с кандидатите за кмет и общински съветници на Пловдив, припомнят от висшето училище.

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Богата културна програма, кебапчета и бира в парк "Лаута"
Адвокатката на Караджов: Предполагаме, че има оръжие и заплашва, ...
Домът на бившия полицай Венцеслав Караджов е блокиран от полиция,...
Експолицаят Караджов, осъден на доживотен затвор се е барикадирал...
Кметът на Пловдив ще посрещне Стефка Костадинова
Кметът на Пловдив: При 200 км/ч е невъзможно


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).