Военен блудства с две сестрички край Пловдив, включи и собственото си дете

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
12:06 / 28.11.2017
14664
Военен е блудствал с две сестрички. За случая днес разказа адвокат Милена Кадиева от фондация "Джендър Алтернативи", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Грозната история се разиграла край Пловдив, къде точно обаче, адвокат Кадиева не пожела да разкрие. 

Семейството на децата и насилникът им живеели в една и съща кооперация. Били близки, родителите понякога оставяли момиченцата си - на 8 и 11 години, при мъжа, който сам бил родител на момченце с увреждания. Имали му доверие и поради факта, че бил военен и имал положение в обществото. 

В гнусните си намерения насилникът включил и собственото си дете, разкриха от "Джендър Алтренативи". Така, за да предразположи момиченцата, той разсъбличал собственото си момче с аргумента, че този род отношения са най-нормални между възрастни и деца. 

Момиченцата обаче поотраснали и споделили пред родителите си. Няма и капка съмнение, че децата казват истината, категорични са специалистите. По думите им и двете момиченца описват един и същи модел, едни и същи преживявания, дават и много точно описание на физическите белези на насилника си. В момента се води досъдебно производство, а юристи от фондацията са поели казуса безплатно. 
 
Заради казуси като този от фондацията са се преборили за реализирането на проект "Иновативни решения за подпомагане жертвите на сексуално насилие". Основната му е въвеждане на социални иновации и модели за активно социално включване и равни възможности за уязвимите групи и разкриване на Център за подпомагане на деца, претърпели сексуално насилие. 

Виж коментарите (12)
Още новини от Новини от Пловдив:
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).