Виртуалният текезесар Димитър Керин отвръща на удара

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
11:47 / 19.03.2010
6546
Да направиш грешка е човешко, да си я признаеш и да се извиниш e въпрос на възпитание. В Общинския съвет се мъдри едно недоразумение, зовящо се Димитър Керин, което не само не си призна грешката и не се извини, но си позволи днес да заплашва медиите в Пловдив, разкрили с какво се занимава един общински съветник по време на дискусиите за бюджета на Пловдив.

Нека припомним. Преди три седмици Plovdiv24.bg първи публикува как вместо да се занимава с това, за което му се плаща от нашия джоб по време на дебатите в ОбС, Димитър Керин най-нагло бе отворил личния си преносим компютър и разцъкваше виртуални игрички в социалната мрежа Фейсбук. Кръшкането на господина по време на работа бе фотографирано и публикувано по надлежния ред, за да не може общинският съветник да отрече и излъже. Като добавка към иначе не дотам достойната постъпка трябва да добавим и че тя се случи на може би най-важното заседание за годината - обсъждането на бюджета на Пловдив за 2010 г.

Издънката на местния депутат веднага се мултиплицира и по останалите медии. Атакистът стана за смях в регионален и национален мащаб. Вчера дори варненско регионално радио разсмя читателите си, зачитайки статия по темата.

На вчерашната общинска сесия бившият шеф на Керин в Атака Тодор Христев предложи Керин да бъде изключен от комисията за лихвоточките, за да има повече време да си прекопава патладжаните и да си бере виртуалната царевица.

Общинските съветници гласуваха ЗА изключването на виртуалния фермер.

От там нататък до днес включително, Димитър Керин реши с всичка сила да демонстрира до къде може да стигне човешката наглост и безочие, включвайки целия си наличен умствен потенциал. До къде му стига този... потенциал, оставаме на вас, безпристрастните читатели, сами да прецените.

Вчера с цялата си наглост Керин безсрамно се изпъчи на трибуната на ОбС с желание председателят на Общинския съвет Илко Илиев да бъде наказан с лишаване от правото да ръководи три поредни сесии. Причината е, че шефът нарушил правилника, според който трябва да отчита дейността на местния парламент два пъти годишно. Естествено, съветниците отхвърлиха този безумен довод.

Колко нагъл, безочлив и дебелокож трябва да си, за да предлагаш наказание за някой, че не си върши работата, при положение, че ти си документиран как кръшкаш и то доста безочливо?

За Вас какво трябва да е наказанието, господин Керин, че по време на дебатите за бюджета на Пловдив се забавлявахте виртуално и умствено бяхте далеч от задълженията си? Изключване от ОбС може би е дори по-подходящо от изключване от въпросната комисия. Поне това се случва с всеки обикновен служител, ако началникът му го хване в такова провинение.

Днес господин Керин си позволи да заплашва и пловдивските медии, но там ще понася тепърва допълнителни морални и други последствия.


Виж коментарите (16)

Още по темата (10):
28.01.2011 Общинският съветник с виртуална ферма със "Златен скункс" заради снимка на Plovdiv24.bg
26.01.2011 Димитър Керин влезе и в Гинес с игричките си през работно време
15.04.2010 Виртуалният фермер Димитър Керин придоби световна популярност
25.03.2010 На виртуалния селскостопански работник Керин не му се чисти града в реалния живот
20.03.2010 Забраниха Skype и социалните мрежи на държавната власт
19.03.2010 Тодор Христев: Керин е нагъл и лъже, че не е отстранен
Още новини от Новини от Пловдив:
Пейков за електромобила си: Стигам със зор от Пловдив до София, н...
Туристи оставиха близо 9 млн. лв. в Пловдив
Дъждовно и облачно ще е времето днес в Пловдив
Заради непрекъснат тормоз в Пловдив жена предоставя спалнята си н...
Пловдивчанка се възмути от мръсотията в градския транспорт
Водачите на листите на "БСП за България" откриха предизборния си ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).